Tilberedelse af gris på en JensenGrill

På denne side vil vi samle alle de opskrifter, som vi kan finde, om hvordan vi kan tilberede gris på en JensenGrill. Dels vi selv har skrevet og dels dem, som er lavet af andre gode fans af JensenGrillen.

Luksuskoteletter med grillet spidskål, nye kartofler og en kold hvedeøl


Vores helt egen madblogger – Cecilie – har disket op med luksuskotelleter mit alles.


Til den servers der øl fra Det Våde Får.

Læs mere om denne dejlige ret her.

Den bedste pulled pork på en JensenGrill


En JensenGrill er god til det med røg. Derfor – mener vi – at den bedste pulled pork laves på en JensenGrill.


Læs mere om denne dejlige ret her.

Den bedste flæskesteg på en JensenGrill


Flæskesteg skal lige som and laves på en grill. Det gør vi naturligvis også.

Læs mere om denne ret her.

Stegt flæsk – med røg


Og så er der naturligvis stegt flæsk – som har fået lidt røg på en JensenGrill:

Læs mere om denne ret her.

Og så er der grillpølsen!


Den skal ikke glemmes (og den er meget ofte lavet af gris):

Læs mere om grillpølsen her.

Om JensenGrill – det danske ultimative alternativ indenfor grill


Denne blog er en del af en blogserie omkring, hvor man får de bedste resultater på en JensenGrill. Vores ambition er at blive den side, hvor vi har flest tips og tricks. De andre blogs kan ses her.

Greatwater.dk har indgået en aftale med JensenGrill, hvor det er muligt, at købe denne gril med en rabat på 10% (og tilbehør købt sammen med grillen) ved brug af denne rabatkode: GRILL-0088. Brug dette unikke tilbud og køb den her.

Læs mere om denne grill her på greatwater.dk.

Om Madentusiasten


Madentusiasten er Greatwater.dk’s faste mablogger, som også har skrevet kogebogen “Èn vin til hele menuen“.

Denne bog kan købes her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *