Om BECKERVINE

BECKERVINE en mellemstor dansk vingård med produktion fra marker i Birkerød, Allerød og Fredensborg kommuner.

Denne danske small batch kvalitetsvinavler producerer et bredt udvalg af alle typer vin.

Furesødal – på Kongevejen i Birkerød, ligger Danmarks ældste vinmark, etableret i 1936 – herfra dyrkes druer til rødvin, rosé samt mousserende vin efter den traditionelle metode samt hedvin.

Vinmarkerne på Granhøjgård i Allerød kommune dyrkes flere sorter af grønne druer, hvoraf der produceres hvidvin, rosé samt mousserende vin.

Fredensborg vinhave – her dyrkes udelukkende røde druer af sorten Rondo. Planterne er blandt de ældste i Danmark fra 1998. Disse druer avendes til bl.a. rødvin samt hedvin. Hedvinen lagrer på lageret i Birkerød mindst 3 år før aftapning.

En specialitet er hedvin fremstillet af druer fra Kuglegården på Holmen i København. Vinstokkene er mindst 110 år gamle og hjembragt af søfolk fra Madeira. Vinen lagrer mindst 6 år på egefade i Birkerød før aftapning.

Fra lageret på Bregnerødvej 132 B i Birkerød sælges alle BECKERVINEs egne vine samt et bredt udvalg af vine fra andre anerkendte danske producenter.

BECKERSVINE kan også købes her på greatwater.

Se mere på BECKERSVINE på deres hjemmeside.

BECKERVINEs produkter på greatwater.dk:


Videoer med BECKERVINE:


Kommer snart.

Vores producenters produkter bliver nu en gang bedst præsenteret af dem, som har selv skabt dem. De viser en helst speciel passion for deres arbejde, som andre ikke kan gengive.

Derfor fokuserer vi i Greatwater på at få dem selv til at fortælle deres historie. Det er sker i en række videoer. Det er håndholdt og foregår i deres “værksted”. Det vil sige, at I kommer ikke til at møde sterile videoer, men videoer med dårlig lyd, dårlige lysforhold men med passer af passion i hjertet, hvor alt magien sker.

Se andre video produceret af greatwater.dk her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *