Un-packing en JensenGrill og kom godt i gang med det danske ultimative alternativ

Vi i Greatwater er så privilegeret at få lov til at sælge JensenGrill. Eller hvis vi skal være helt korrekt, så henviser vi til JensenGrills hjemmeside – og siger til vores læsere og kunder, at hvis de bruger vores rabat-kode, så får de 10%. Når I kommer ind på JensenGrill hjemmesiden, så finder I ud hvor meget der af tilbehør med kombinationsmuligheder. Det er godt, det bliver administreret der, og ikke på greatwater.dk.

Vi mener, at er svært at sælge en JensenGrill, hvis vi ikke kender produktet helt til bunds. Tilsvarende har vi faktisk smagt os igennem samtlige af vores produkter. Op til flere gange. For kun det bedste er Great Water. Det kan vi stå indenfor. Nu var turen også kommet til Grillen. Den skal også testes, og derfor har vi fået den i udlån.

Vores madblogger – Madentusiasten – hun har allerede en. Hun var ellevild med den. Intet mindre. Kunne vi få den samme følelse?

Levering og samling af grillen


Alle os som har fået en grill næsten uanset fabrikat eller type, så har vi været i gang med den store manual og 1000 dele, som skulle samles i den rigtige rækkefølge. Dette bliver specielt en udfordring, hvis man er sulten. Og umulig hvis man er ekstrem meget sulten.

En JensenGrill kommer stort set samlet. Kun få ting skulle lige skrues på. Vi fik vores leveret af selveste designeren himself – Mads Hartvig Jensen. Han fortalte med en passion, som vi godt forstår han har om det produkt. For hvor er det godt designet. Intet – og vi mener intet – er overladt til tilfældigheder.  

Under denne levering af JensenGrillen blev der udtalt en del superlativer til designeren (Mads). Det kommer helt naturligt, når den grills geniale detaljer bliver præsenteret. Dem er der godt nok mange af.  

Så det var nemt.

Hvis man ikke tror på det, så kan man se denne video …

Hvilke modeller er der at vælge i mellem?


Den model, som vi har fået i udvalg, hedder Estat 3.1. Topmodellen med gasflaskeskjuler. Godt ser den ud.

De andre modeller hedder Estat 1.1. og Estat 2.1. Grundlæggende er de lidt mindre og den ene har ikke varmeskab. Læs mere på Jensengrill.com om hhv.

Tjek også det omfattende udstyr. Hvis man skal have rabat på dette ekstraudstyr, så skal I bruge den rabatkode, som vi præsenterede i starten af denne side.

Hvordan kommer man bedst i gang?


Mads har produceret en del super videoer, som er gode at se. De giver et godt indblik i hvordan denne super grill virker.    

Dog er en ting, som er supervigtigt: Sikre din grill mod tyveri.

Tjek dine forsikringer. Brug det hul, som designeren har tiltænkt til at længe denne lækre grill til noget nagelfast.

Og start forsigtigt – og det kan gå galt


En ny jomfruelig JensenGrill kan blive mere varm end en til svarende grill, som har fået patina inderst (sod mm.). Den blanke overflade smider varme tilbage mere kraftigt end når den har fået sod indvendigt.  

Det er ikke først gang at der gået ild i en grill – uanset mærke. Vi har med fedt og ild, så det vil gå galt. Specielt er bacon noget som kan sæt fut i fejemøget har været ansvarlig for en ildebrand eller to. Her skal I huske på, at en JensenGrill kan blive meget varm. Der er en grund til at termometer går op til 500 grader celsius. Det er heller ikke for sjov at en Ferrari har et speedometer, som går til 360 km/t. Det er fordi den kan!  

Der er flere som bruger JensenGrill  


Vi har tidligere været inden på, at vores madblogger – Madentusiasten – har en JensenGrill.

Ud over vores madblogger, så har vi også en ambition om at skrive den største blog om, hvordan der kan tilberedes mad på en JensenGrill. Læs mere om det her på greatwater.dk.

Med god vedligeholdelse af grillen, så holder den laaaaang tid …


Som alt muligt andet, så hvis det bliver passet på og vedligeholdt godt. Også der har JensenGrill en god youtube film til at give tips og tricks:


Hvorfor købe en JensenGrill?


En JensenGrill giver bare så mange muligheder for at grille inden for samme ”apparat”.

Dels er den tre i én. Dvs. både gasgrill, kulgrill og rygeovn.  Hvis man ikke havde en JensenGrill, så havde man nok endt med tre forskellige apparater – og det havde rigtig mange nok tænkt var grimt.

Dels kan både gas og kul bruges til madlavningen. Her gælder det også – kun det bedste er godt nok. Det en JensenGrill er bare det bedste.

Noget af det som også har en betydning er at fruen i huset syntes den er smuk sammenlignet med andre grills på marked. Samt at naboen bliver grøn af misundelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *