Utopia Bulls Eye sammen med pandekager

Hvad er en god efterårs drik?

Det er blevet mørkere – vi savner allerede de lyse sommeraftner. Hyggen er krøbet indendørs, og vi ændrer vaner. Også hvad vi drikker, når vi skal hygge os.

Vi har naturligvis også vores bud på gode efterårs drikke fra vores producenter. Vores producenter, som er danske small batch kvalitets producenter.

Hygge ved brændeovnen kalder mange gange på en god ”portvin” – vi har Bullseye her


Kelleris Vingaard har en verdensklasse ”portvin”. Det må det jo ikke hedde, da den ikke fremstilles i Porto, men til gengæld i det skønne Nordsjælland. Derfor hedder det en hedvin – og dens rigtige navn er Bullseye. Dette navn matcher godt med at de har ramt plet mht. en hedvin, som nydes med største velbehag.

Den eneste udfordring med denne hedvin er at når proppen først er af flasken, så bliver det svært ikke at lige tage et glas til. Vi mener, at I ikke skal holde igen og blot bestille en flaske mere.

Vi har også hedvine fra Becker Vine:

Anderledes gin hører også efteråret til


ELG har bevist, at han kan fremstille prisvindende gins. Herunder præsentere en verdenspremiere, hvor en færdigblandet Gin og Tonic med bobler startede som en kæmpe succes.

Sloe gin:

Vi har bl.a. dem fantatiske Sloe Gin, som er ELGs gin nr. 1, som er blevet blandet med slåen bær. Det er der kommet denne lækre likør ud af det:

Oak gin:

Hvis man ikke har prøvet det før, så skal man prøve ELGs fadlagret gin – Oak Gin. Det er ELGs nr 4, som har ligger 18 mdr. på fade. Dette produkt kan få whisky fans til at drikke gin.

Den mørke tid kalder på mørke øl


Der er rigtig mange, som syntes, at den mørke tid kalder på en mørk øl.

Et eksempel på en mørk øl er Heraklit fra Det våde får. En dejlig mørk belgisk ale (som faktisk også fungere som Det våde Fårs juleøl – og det er jo alt for tidligt at tale om det).

Eller en Broder Tuck, som også er en mørk belgisk ale:

Mjød er altid godt


Mjød er altid godt – og det er blevet mere og mere hipt. De er også gode at nyde i de kolde efterårsmåneder – både kolde som varme.

Vi er så glade for at både sælge mjød fra Det Våde Får og Underfundig.

Vi griller naturligvis hele året!


Vi skal have noget til maden. Det kan passende være mad tilbredt på en grill fra JensenGrill.

Greatwater.dk har indgået en aftale med JensenGrill, hvor det er muligt, at købe denne gril med en rabat på 10% (og tilbehør købt sammen med grillen) ved brug af denne rabatkode: GRILL-0088. Brug dette unikke tilbud og køb den her.

Flot ser den ud:

Læs mere om hvordan vi griller på en JensenGrill her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *