fbpx
Bækkebo 14, 2870 Dyssegård +45 33 60 75 76 info@greatwater.dk

Kurv

Bogen – Èn vin til hele menuen

DKK 199,00

I denne bog opfordrer madentusiasten, Cecilie M. K. Pedersen, jer til at vende den klassiske tanke om mad og vin lidt på hovedet og gøre vinen til den røde tråd i måltidet. Hun har inddelt de 4 store “vintyper” (mousserende, hvid, rosé og rød) i nogle brede kategorier og giver nogle bud på hvordan en 3 retters menu kan se ud til de forskellige kategorier. Åbn den flaske vin du har lyst til og drik den til hele menuen!

Beskrivelse

I denne bog opfordrer Cecilie jer til at vende den klassiske tanke om mad og vin lidt på hovedet og gøre vinen til den røde tråd i måltidet. Cecilie har inddelt de 4 store “vintyper” (mousserende, hvid, rosé og rød) i nogle brede kategorier og giver nogle bud på hvordan en 3 retters menu kan se ud til de forskellige kategorier. Åbn den flaske vin du har lyst til og drik den til hele menuen!

Eksempel på en menu

Den unge (champagne) menu

– Asparges og spidskål i parmaskål
– Ingefærrisotto med laks
– Hvid chokolade- og hyldeblomst-is

Den unge champagnemenu er den af Cecilies menuer, der har været længst tid undervejs og samtidig er lidt inspirationskilden til hele bogen. Cecilies kære moder har altid foretrukket bobler fremfor de andre vintyper, så Cecilie begyndte for flere år tilbage at lave champagnemenuer til hendes fødselsdagsmiddage. De “unge bobler” nok det de fleste tænker på når Cecilie siger champagne. Det er de meget lette, sprudlende champagner, cremanter og cavaer, danskerne ynder at nyde til nytår og andre festlige lejligheder. Der skal ikke meget til at overdøve denne type af vin, så Cecilie har udvalgt 3 retter, der er meget enkle og rene i smagen, men som stadig komplementere både hinanden og vinen. Desserten skal laves i forvejen (det er jo is) og alt til forretten kan gøres klar, så det bare lige skal anrettes før det kommer på bordet. Så arbejdet under selve middage er ikke så voldsomt og det er jo altid rart at kunne nyde maden, vinen og selskabet fremfor at stresse over maden.

Cecilie M. K. Pedersen er også blogger på greatwater.dk og hendes indlæg kan ses her.

Læs mere om Cecilie M. K. Pedersen på hendes egen hjemmeside.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bogen – Èn vin til hele menuen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *