greatwater logo 2

Vil du gerne stå her? For vi vil gerne sælge dine produkter!

Vil du gerne være en af leverandørerne til greatwater.dk?

Vi er en hjemmeside, som ønsker at fremhæve de lækre produkter, som kommer ud af “small batch” producenterne. Der er rigtig mange ildsjæle, som producerer kvalitets produkter. De værner om smagen og kvaliteten. De brænder for det.

Det, de er knap så gode til, er at sælge deres produkter. Det er her vi i greatwater.dk kommer ind i billedet. Vi går op i at sælge online. Hele tiden forfine dette håndværk. Vi brænder for det.

Vi sikrer, at der er en velfungerende hjemmeside med produkterne, vi skriver nyhedsbreve, tager fotos, hjælper til med kampagner, arrangementer, vedligeholder vores Facebook/Instagram profiler, optager videoer, har tilknyttet en madblogger, SEO optimering og meget, meget mere. Dette gør vi for at skabe “et digital marked”, så når man gerne vil have danske kvalitets produkter, så går man en og får “godt vand”.

Vi sælger. Leverandøren har lager og sender.

Lige nu har vi en række lækre leverandører, som er kendt for netop deres small batch produktion:

Vi har også et samarbejde med JensenGrill, så vores madblogger har noget at lave mad på.

Det eneste vi kræver, er at vi må bruge jeres produktbilleder, bruge jeres tekster og I samarbejder om kampagner, lagerstatus og andet, som får os begge til at fremstå professionelt.

Vil du gerne være en del af de lækre produkter, så kontakt Martin J. Ernst på martin@greatwater.dk eller ring 2991 1122.

Eksempler på eksponering af vores producenters produkter:Greatwaters Instragram-profil:


https://www.instagram.com/p/CcXSeECM-Nz/
https://www.instagram.com/p/CcXSeECM-Nz/

Greatwaters Facebook-profil:


Facebook profil: https://www.facebook.com/Greatwaterdk-106707957450576

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *