Nyhedsbrev

Vi har et nyhedsbrev, hvor vi løbende skriver om inspiration om produkterne, som er på vores hjemmeside. Vi elsker at skrive om at kombinere produkterne. Bl.a. om JensenGrillen og den mad, som kan tilberedes, og ikke mindst om de drikkevarer, som kan nydes i den sammenhæng.

Billede øverst på denne side handler om hvordan vi kombinerede Kelleris‘ mousserende vin med ELGs absint, så vi fik Hemmingway drinken “Death in the afternoon”.

Vi har også løbende en række tilbud.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her …


Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så kan du købe to ELG og få et ELG produkt med i købet. Læs mere her.

Fordele ved at tilmelde dig nyhedsbrevet


Vi vil løbende give modtagerne af nyhedsbrevet en række fordele, som vi skaber i samarbejde med vores producenter og samarbejdspartnere.

Køb to ELG produkter og får et med i købet

Vi har i samarbejde med Henrik Elsner – skaberen af bl.a. ELG Gin – følgende tilbud til modtagere af vores nyhedsbrev:

Købe to ELG produkter og få et med i købet. Som udgangspunkt er det enten en ELG nr. 0. eller ELG nr. 1. Tilbuddet kan bruges en gang, kan ikke bruges sammen med andre rabatter og forudsætter, at man er tilmeldt nyhedsbrevet.

Januar tilbud som også blev til februar tilbud

Vi har til alle modtagere af nyhedsbrevet send en rabatkode på 10%, som de kan bruge i både januar og februar. Skynd jer, det løber snart ud.

Har du et godt tilbud, som du vil sende til vores modtagere af nyhedsbrevet?

Har du et godt tilbud, som du vil sende til vores modtagere af nyhedsbrevet? Så hører vi gerne fra dig. Send en mail til os på info@greatwater.dk.

Se tidligere nyhedsbreve her


greatwater logo 2