Om JensenGrill – det danske ultimative alternativ indenfor grill


Greatwater.dk har indgået en aftale med JensenGrill, hvor det er muligt, at købe denne gril med en rabat på 10% (og tilbehør købt sammen med grillen) ved brug af denne rabatkode: GRILL-0088. Brug dette unikke tilbud og køb den her.

Hvad er JensenGrill?


Gasgrill og kulgrill i én – enkel og gennemtænkt kombi grill fra JensenGrill. Muligvis den eneste fuldt fleksible kombinerede gas og kulgrill i verden.

Vi her hos greatwater.dk kalder JensenGrill det danske alternative ultimative indenfor grill. Intet mindre.

Hvorfor så her på denne side?


Det er aftalen at Madentusiasten skal finde på gode opskrifter, hvor både Jensen Grillen bliver brugt og der kan nydes produkter fra de gode producenter, som har deres varer på Greatwater.dk.

Madentusiaten – aka Cecilie

Se Cecilies indlæg her på Greatwater.dk.

De mest populære af vores blogs om hvordan vi laver mad på en JensenGrill er:

Ud over vores madblogger, så har vi også en ambition om at skrive den største blog om, hvordan der kan tilberedes mad på en JensenGrill. Læs mere om det her på greatwater.dk.

Ikke bare endnu en gasgrill – men 3 i 1: gas, kul og røgegrill i en enhed


Kombinationen af kul og gas giver god mening. JensenGrill har taget det bedste fra begge verdener og elimineret alt besværet.

  • Brug grillen som en traditionel, effektiv gasgrill
  • Brug gassen til at antænde kullene på kun 8-15 minutter uden røg
  • Styr den fantastiske strålingsvarme fra kullet med et håndtag foran
  • Løb aldrig tør for varme ved brug af kul. Gasbrænderne kan altid bruges som supplement
  • Skift grillen til røgegrill på blot 20 sekunder


Unik funktionalitet i tidløst design

Det har aldrig været nemmere at grille med en kvalitetsgrill med både kul og gas. Fuld kontrol sikrer den perfekte varme til din rotisserie-kylling, røget fisk, bøffer, steg eller den perfekte pizza.

Kulbakkesystem til placering af kul. Kulbakkerne kan placeres alt efter behovet for direkte, indirekte eller jævn varme. Grillen leveres med et smart værktøj, der gør det nemt at flytte bakkerne, når de er varme. De kraftfulde brændere bruges til at antænde kullene på blot 8-15 minutter.

Varmeskab. Skabet holder vinden ude, og strålingsvarmen fra brændkammeret skaber en temperatur på 40-70 grader C. Det er perfekt til at holde dine gastronomiske kreationer varme, lade stegen hvile eller blot forvarme fade og tallerkener.

Højdejusteringssystem til kullene. Et håndtag foran ændrer hurtigt og nemt afstanden mellem risten og kullene. Der kan opnås ekstrem varme i den øverste position, hvilket er ideelt til bøffer. Hvis der opstår flammer, kan du sænke den til den nederste position. Ved indirekte varme bruges højdeindstillingen til at styre den øvre og nedre varme.

Højtydende gas- og tændingssystem. Grillene har 3 meget kraftige brændere. Hver brænder styres med et håndtag foran. Drej gashåndtaget for at aktivere det unikke tændingssystem med stikflamme for at starte hovedbrænderen. Dette system er meget pålideligt og har en lang levetid.

Læs mere på JensenGrill.com.

Hvad siger kunderne?


På Trustpilot er kunderne ikke i tvivl:

De er vilde med den grill.

Læs mere på trustpilot.com.

JensenGrill på Instragram:


.