Kom til en hyggelig biergarden i det nordsjællandske hos Det Våde Får

Sommer er lige på trapperne og Det Våde Får inviterer til fredagshygge i deres biergarden på udvalgte fredage med kold øl og lækker mad. Se listen over datoerne længere nede.

Vores fokus i dette indlæg er dog arrangementet den 3/6, hvor vores to madnørder kommer og dyster lidt om om hvis lammeburger er bedst.

BURGER BATTLE den 3. juni


Martin er manden bag Greatwater og han elsker at hygge og grille, mens han nyder lækre drikkevarer – Noget vi alle sammen kan relatere til 😉 Martin har en meget klar burgerstil. Han elsker de simple burgere, hvor der er fokus på kødet og bollen med en smule lækker tilbehør, men ikke de store dikkedarer. Hans burger vil bestå af …

Cecilie, kvinden bag Madentusiasten, vores trofaste hjælper og madblogger, kan godt lide lidt ekstra i sin burger og som ikke er bange for at tage et par chancer. Hendes burger vil være et powerhouse med hjemmebagte kartoffelboller, saftig lammebøf (selvfølgelig), grov tzatziki, syltede rødløg, sprødt grønt, feta (creme eller fast ved hun ikke helt endnu) og semi-dried tomater. Hun vil nok også tage lidt chili med til dem, der skal have det lidt hot 🌶

Den seneste burger madentusiasten har bikset sammen

Biergarden hos Det Våde Får


Datoer:

  • 20/5
  • 3/6
  • 15/7
  • 12/8
  • 26/8

Lammeburgere i flere versioner


Læs mere om lammeburger her.

Video om Det Våde Fårs øl …


Det er en af de mange videoer, som vi har produceret sammen med Det Våd Får.

Se alle videoerne her. Eller på vores YouTube kanal her.

Om Det Våde Får


Bryggeriet “Det Våde Får” ligger i Nordsjælland på en gård, hvor de selv dyrker alle råvarer til deres small batch produktion.

Læs mere her.

Om Madentusiasten


Madentusiasten er Greatwater.dk’s faste mablogger, som også har skrevet kogebogen “Èn vin til hele menuen“.

Denne bog kan købes her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *