Tilberedelse af fjerkræ på en JensenGrill
På denne side vil vi samle alle de opskrifter, som vi kan finde, om hvordan vi kan tilberede fjerkræ på en JensenGrill. Dels vi selv har skrevet og dels dem, som er lavet af andre gode fans af JensenGrillen.
Denne side er en del af Danmarks største blog med inspiration til, hvordan der kan tilberedes mad på en JensenGrill. Oversiten for denne blog kan ses her.
And rundtosset efter en tur med rotisseriet
Vi har mokket en and på rotisseriet og det er der kommer denne blog ud af:
Til den servers der øl fra Det Våde Får. Og vin fra Kelleris.
Læs mere om denne dejlige ret her.
BBQ kylling a la Madentusiasten
Vores helt fantastiske medblogger – Madentuasiaten – skabt denne BBQ kylling.
Læs mere om denne dejlige ret her.
Langtidssteg and med en masse røg
Ved juletid så har vi skabt denne blog om langtidssteg and med en masse røg.
Læs boggen her.
Nachos med kylling
Vi har eksperimenteret med Nachos med kylling. Bloggen kan ses her.
Mortensaftens and
Vi har eksperimenteret med lidt Mortensaften and. Vi arbejder på en blog om dette også.
Kyllingebryst med smøreost og et lag af kalkunbacon
Vi har også eksperimenteret med Kyllingebryst med smøreost og et lag af kalkunbacon. Det kommer der også en blog ud af på et tidspunkt:
Kyllingelår med røg og sprødt skind
Vi har givet kyllinglår lidt røg, så den gode smag sprødt skind opstår …
Grillede fasaner med grøntsager
Mads har fået produceret denne video hvordan I kan tilberede grillede fasaner med grøntsager:
Om JensenGrill – det danske ultimative alternativ indenfor grill
Denne blog er en del af en blogserie omkring, hvor man får de bedste resultater på en JensenGrill. Vores ambition er at blive den side, hvor vi har flest tips og tricks. De andre blogs kan ses her.
Greatwater.dk har indgået en aftale med JensenGrill, hvor det er muligt, at købe denne gril med en rabat på 10% (og tilbehør købt sammen med grillen) ved brug af denne rabatkode: GRILL-0088. Brug dette unikke tilbud og køb den her.
Læs mere om denne grill her på greatwater.dk.
Om Madentusiasten
Madentusiasten er Greatwater.dk’s faste mablogger, som også har skrevet kogebogen “Èn vin til hele menuen“.
Denne bog kan købes her:
Bogen – Èn vin til hele menuen
I denne bog opfordrer madentusiasten, Cecilie M. K. Pedersen, jer til at vende den klassiske tanke om mad og vin lidt på hovedet og gøre vinen til den røde tråd i måltidet. Hun har inddelt de 4 store “vintyper” (mousserende, hvid, rosé og rød) i nogle brede kategorier og giver nogle bud på hvordan en 3 retters menu kan se ud til de forskellige kategorier. Åbn den flaske vin du har lyst til og drik den til hele menuen!