fbpx
Bækkebo 14, 2870 Dyssegård +45 33 60 75 76 info@greatwater.dk

Kurv

Nordic Gin House – København Klassisk Lounge Gin – 50 cl

DKK 259,00

København Klassisk Lounge Gin bærer et balanceret niveau af enebær og leverer en smag originale gin smag. Den kreativt udformede small batch-gin er en moderne variation over et klassisk tema.

Alc. Vol. 40% – 50 cl.

Beskrivelse

København Klassisk Lounge Gin bærer et balanceret niveau af enebær og leverer en smag originale gin smag. Den kreativt udformede small batch-gin er en moderne variation over et klassisk tema.

En lounge er et område at føle sig afslappet på. Det vigtigste er komfort uanset om du vælger et sofabaseret miljø eller en samling cocktailstole. En lounge er ikke kun til ventetid, møder og præsentationer kan også afholdes her. Det er vigtigt at vælge siddemøbler, der giver komfort selv ved længere sammenkomster

Destillationsprocessen og dens mikrofordampning frembringer det bedste fra nordisk gran, enebær, citrus og i særdeleshed hyben.

Flasken er inspireret af traditionelle apotek flasker, et premium og tydeligt look, der fanger Danmarks enkelhed og minimalistiske designarv.

 

PRISER

GULD World Spirit Award, World Gin Award og The Gin Guide Award

 

OM NORDIC GIN HOUSE

Nordic Gin House’ fundament er er nordisk samarbejde mellem de bedste mikro destillerier og en gruppe af de mest respekterede master destillers, sommeliers og mixologists. Vores Nordic gin kommer med forskellige baggrunde og kulturer, men deler samme ambition: At udbrede de bedste smage Norden har at byd på. Med respekt for gin arv byder de unikke Gins på destinkt lokal smag, design og historie.

Læs mere om Nordic Gin House her på greatwater.dk.

Læs mere om Nordic Gin House på deres egen hjemmeside.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nordic Gin House – København Klassisk Lounge Gin – 50 cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *