fbpx
Bækkebo 14, 2870 Dyssegård +45 33 60 75 76 info@greatwater.dk

Kurv

Wine box – Vinrejsesæt – Læder

kr. 4.495,00

Vin box – Vinrejsesæt – Læder: Luksuriøs vinboks i cognacsfarvet skind. Boksen har plads til 2 flasker og en indbygget metalopbevaring til is. Desuden læderbetrukket is tang, oplukker og proptrækker. Nederst to små skuffer. Vinboksen har messing håndtag i siden, så den er nem at transportere.

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Wine box – Vinrejsesæt – Læder:

Målene er : Højde: 35 cm  Bredde: 32,5 cm  Dybde: 22 cm.

Beskrivelse:

Luksuriøs vinboks i cognacsfarvet skind. Boksen har plads til 2 flasker og en indbygget metalopbevaring til is. Desuden læderbetrukket is tang, oplukker og proptrækker. Nederst to små skuffer. Vinboksen har messing håndtag i siden, så den er nem at transportere.

Læderet er behandlet så skånsomt som muligt, for at fremstå så naturligt som muligt og med naturlig patina. Det kan derfor variere en smule i farve, mærker og mørkere områder. Messinghåndtag og låse er valgt ubehandlet og fremstår derfor bevidst ikke blanke.

Oprindelse:

Wine boxene er fra et dansk firma, som hedder COFUR, men bliver ikke produceret mere. Dette er et restparti. De er lavet i brunt og sort læder. De sorte er billigere da skindet er mere groft og ikke har været garvet lige så mange gange som det brune. Man kan tydeligere se strukturer i det brune skind hvorfor de bliver garvet flere gange for at optræde smukt.

Passer godt til Kelleris Vin:

Af flere grunde passer grunde passer denne box til de gode vine fra Kelleris Vin. Læs mere om Kelleris Vin her.

Kelleris Vingaard ligger i Nordsjælland tæt på Øresundskysten – i det smukke fredede område i baglandet til Louisiana Museet og Krogerup Højskole. Vingården ejes af Susanne og Søren Hartvig Jensen.

Vingården blev etableret i 2001. På en sydøstvendt skråning med gunstige vækstforhold, blev de første 1000 vinstokke af forskellige sorter, plantet. Året efter blev yderligere 3000 vinstokke af sorten Rondo sat. I dag har vingården i alt 4200 stokke fordelt på 1,3 hektar – svarende til ca. 6 kilometer vinespalier.

Vinene fra Kelleris Vingaard hedder Utopia og er opkaldt efter det utopiske projekt, som en vingård beliggende i Danmark oprindelig syntes at være, men som jo i dag er virkelighed.

I 2007 byggede vingården sit eget underjordiske vineri, hvor alle processer i forbindelse med vinfremstillingen foregår.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wine box – Vinrejsesæt – Læder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *