fbpx
Bækkebo 14, 2870 Dyssegård +45 33 60 75 76 info@greatwater.dk

Kurv

ELG GIN Nr. 4 – Valentines Edition

kr. 445,00

Elg Gin No. 4 med fire små flasker Fever Tree tonic i en pæn gaveæske. Elg Gin No. 4 er en rød gin. Derfor er denne æske vores “Valentines Edition”.

Elg Gin No. 4 er som Elg No. 1 baseret på enebær, koriander og gulerod, men tillige er der anvendt et ekstrakt af violette gulerødder. Gulerødderne kommer fra Gartneriet Toftelund på Fyn.

Beskrivelse

VIOLETTE GULERØDDER

I juli måned ankommer de friskoptagne violette gulerødder til destilleriet, der straks lægges i blød i 50% stærk sprit. Ganske langsomt bliver spritten mere og mere violet. Samtidig falder alkoholprocenten, da spritten også trækker vand ud af gulerødderne. Efter 1 uge sigtes gulerødderne fra og det violette udtræk filtreres. Resultatet er et udtræk på 38 % alc. vol., der indeholder en bred vifte af smag og aromastoffer, der ikke opnås ved destillation, bl.a. farvestoffet anthocyanin, der er en velkendt antioxidant.

DEN PERFEKTE SERVERING

Elg. No. 4 er en gin der kan nydes med is og tonic og lidt appelsin, men passer også fortrinligt sammen med vermouth som en dry Martini. Når der tilsættes Tonic eller Martini til Elg Gin No. 4 ses et svagt farveskift til pink.

Læs mere

PRISER

Elg No 4. vandt Bronze i kategorien “Gin & Tonic” ved IWSC 2018, som det ses på destilleriets hjemmeside.

VIDEO MED HENRIK ELSNERS INTRO TIL ELG NR. 4:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ELG GIN Nr. 4 – Valentines Edition”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ELG Nr. 4 intro med Henrik Elsner