fbpx
Bækkebo 14, 2870 Dyssegård +45 33 60 75 76 info@greatwater.dk

Kurv

ELG GIN Mono Botanical – 100cl

kr. 450,00

Elg Mono Botanical er verdens simpleste gin. Den er krystalklar med den reneste duft og smag af enebær, der hidtil er lavet noget sted verden.

100cl. 45,5% Alc. Vol.

Beskrivelse

DE ENE BOTANICAL

På trods af det noget komplicerede navn Elg Mono Botanical, er Elg Mono Botanical verdens simpleste gin. Den er krystalklar med den reneste duft og smag af enebær, der hidtil er lavet noget sted verdenen.

Der findes kun en håndfuld af disse mono botanical gin – og målet for master distiller Henrik Elsner har været endnu engang at sætte Danmark i centrum som førende producenter af spiritus.

Master Distiller Henrik Elsner har valgt at udfordre sig selv og skabe verdens simpleste gin – nemlig en gin fremsIllet ud fra enebær og kun enebær. Så endnu en gang er Master Distiller Henrik Elsner med til at sætte Danmark i centrum for udvikling af dansk spiritus.

På trods af at ginnen alene er destilleret på enebær, har Elg Mono Botanical en kompleksitet og renhed, der ikke er set tidligere. Elg Mono Botanical har sødme fra de æteriske olier, der ligeledes bidrager til duften af fyrnåle med citrus.

Læs mere om denne gin her på greatwater.dk.

Eller læs mere om ELG også her på siden.

DEN PERFEKTE SERVERING

Ginnen er særdeles velegnet i en frisk og velsmagende Gin & Tonic med masser af is og blot en skive citron. Den går fint sammen med de fleste tonicvand.

Vi her hos Greatwater.dk tænker den også i sammenhæng med en Hard Seltzer.

PRISER

Denne gin er så ny, at den ikke har vundet priser endnu. Læs mere om denne gin på destilleriets hjemmeside.

Det har altid være Master Distiller Henrik Elsner klare vision at kreere enkle og velsmagende ginner med så få ingredienser (botanicals) som muligt. Allerede fra de første ginner tilbage i 2016 har disse udelukkende været baseret på kun tre ingredienser nemlig enebær-, koriander frø- og gulerodsdestillat. Dette har resulteret i mange flotte præmier ved internationale konkurrencer, senest med en guldmedalje med udmærkelse, ved den anerkendte konkurrence International Wine Spirit Competition i London. Blandt flere tusinde ginner blev Elg Gin No. 1 udråbt til at være blandt de 8 bedste i verdenen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ELG GIN Mono Botanical – 100cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *