Tilberede fisk på en JensenGrill
På denne side vil vi samle alle de opskrifter, som vi kan finde, om hvordan vi kan tilberede fisk på en JensenGrill. Dels vi selv har skrevet og dels dem, som er lavet af andre gode fans af JensenGrillen.
Denne side er en del af Danmarks største blog med inspiration til, hvordan der kan tilberedes mad på en JensenGrill. Oversiten for denne blog kan ses her.
Tunbøf
Det gode alternativ til den traditionelle oksebøf (som vi også har skrevet om her) – er tunbøffen.
Læs mere om denne dejlige ret her.
Til den ret anbefaler vi produkter fra både Kelleris Vin, Det Våde Får og Underfundig Mjød.
Bagt laks – med lidt røg
En JensenGrill er god til det med røg. Derfor – mener vi – at den bedste bagte laks tilberedes på en JensenGrill.
Læs mere om denne dejlige ret her.
Også her anbefaler vi produkter fra både Kelleris Vin, Det Våde Får og Underfundig Mjød.
Om JensenGrill – det danske ultimative alternativ indenfor grill
Denne blog er en del af en blogserie omkring, hvor man får de bedste resultater på en JensenGrill. Vores ambition er at blive den side, hvor vi har flest tips og tricks. De andre blogs kan ses her.
Greatwater.dk har indgået en aftale med JensenGrill, hvor det er muligt, at købe denne gril med en rabat på 10% (og tilbehør købt sammen med grillen) ved brug af denne rabatkode: GRILL-0088. Brug dette unikke tilbud og køb den her.
Læs mere om denne grill her på greatwater.dk.
Om Madentusiasten
Madentusiasten er Greatwater.dk’s faste mablogger, som også har skrevet kogebogen “Èn vin til hele menuen“.
Denne bog kan købes her:
Bogen – Èn vin til hele menuen
I denne bog opfordrer madentusiasten, Cecilie M. K. Pedersen, jer til at vende den klassiske tanke om mad og vin lidt på hovedet og gøre vinen til den røde tråd i måltidet. Hun har inddelt de 4 store “vintyper” (mousserende, hvid, rosé og rød) i nogle brede kategorier og giver nogle bud på hvordan en 3 retters menu kan se ud til de forskellige kategorier. Åbn den flaske vin du har lyst til og drik den til hele menuen!