fbpx
Bækkebo 14, 2870 Dyssegård +45 33 60 75 76 info@greatwater.dk

Kurv

BECKERVINE – “HEDVIN” – Hedvin fra Holmen

DKK 225,00

HEDVIN – 6 år gammel – fremstillet af røde danske druer.

Fremstillet af danske druer fra marker på Holmen.

Beskrivelse

BECKERVIN har nu i 12 år fremstillet HEDVIN af danske druer fra Holmen i København.

De blå druer høstes sædvanligvis i midten af oktober med hånden. Straks efter høsten sorteres druerne, således at kun hele druer bliver anvendt til vinen. Druerne afstilkes og gæringen starter i en gæringstank, hvor druer gærer i 3 – 4 dage. PÅ det tidspunkt presses de gærende druer hvorefter der tilsættes druesprit *)

Ved at tilsætte druesprit og dermed bringe alkohol procenten op på 17 procent, stoppes gæringen med en væsentlig del af den sødme der er i druerne bevares. Efter yderligere 3 måneder i gæringstanken tappes mosten til en egefad på mellem 125 og 225 liter og alkohol procenten bringes op til 20 %.

Vinen lagrer nu i minimum 6 år på egefad, hvorefter vinen tappes på flasker. Hos os er det 0,5 liters flasker. Vor hedvin er sædvanligvis en blanding af 3 forskellige sorter med Rondo 60 % Cabernet Cortis 25 % og Regent 10 % og endelig Leon-Millot 5%. Blandingen kan variere lidt år for år.

Vinen kan holde sig mindst 10 år eller mere i uåbnet stand, eller ½ år efter åbning af flasken. Når flasken er åben bør den opbevares mørkt og køligt for bedste holdbarhed.

 

*) den Druesprit BECKERVINE anvender er et aromatisk destillat af forrige års presse rester og affald fra produktionen. Det er destilleret på Dyrehøj Vingård i Kalundborg. Ved modtagelsen i Birkerød bliver spritten forskåret til 66 % og bliver lagret på et brugt egefad indtil anvendelsen.

 

Læs mere om BECKERVIN her på greatwater.dk.

Læs mere om BECKERVIN på deres egen hjemmeside.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BECKERVINE – “HEDVIN” – Hedvin fra Holmen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *