Hard seltzer – hvordan kan du lave din egen med danske kvalitetsprodukter?

Hard seltzer er det nye sort. Det skriver bl.a. Børsen: Iværk­sæt­ter skal kæm­pe mod gi­gan­ter om lu­kra­tivt hard seltzer-mar­ked: “Der er jo for­de­le og ulem­per ved, at så stær­ke mus­k­ler en­tre­rer mar­ke­det”. Men hvordan kan du lave din egen med danske kvalitetsprodukter?

Basalt set er en “Hard seltzer” en dansk vand med lidt alkohol. Denne blanding er gjort spændende ved at tilsætte lidt smag. Dog skal det være sådan at kalorie og sukkerindholdet er holdt nede. Vi vil på denne side skrive om hvordan du kan lave din egen “hard seltzer” med danske kvalitets produkter, som indeholder lidt mere end blot sprut og dansk vand.

Ud over “Hard seltzer” så bruges også navne som “Spiked seltzer” eller “Hard sparkling alcohol water”. Denne drik er en type af drinks kaldet “Highball”, som er en drink indholdene vand med kulsyre, alkohol og ofte en frugt smag. Et mindre charmerede navn for denne drik er “Skinny bitch”.


Hvilken alkohol?

Der er ikke regler for hvilken alkohol, som bruges. Vi har valgt vodka, som så mange andre gør – bl.a. DANSK, som har specialiseret sig i denne drik.

Her på greatwater.dk har vi ELGs GOLD Vodka:

Den er destilleret gennem 24 karat guld af den fineste hvede og har deraf fået en blød og rund smag, som passer godt til en “Hard seltzer”.

Vi har produceret denne video om denne dejlige og runde vodka:


Opskrifter på en “Hard seltzer”

Her vil der løbende komme opskrifter på “Hard seltzer” med danske kvalitets produkter. Hvis du har en opskrift, så send den gerne til os på mail info@greatwater.dk.

Skinny bitch

Opskrift:

  • ELGs Gold Vodka
  • Dansk vand
  • En skive citron eller lime, som er presset ned i drinken (eller agurk)
  • Masser af is

Det skal bare bare røres sammen.


Forårsstemning – greatwater.dk’s egen “Hard seltzer”

Opskrift:

  • Hyldeblomstsaft (gerne hjemmelavet og ikke for meget)
  • Dansk vand
  • ELGs Gold Vodka
  • Masser af is

Bland det sammen – ryst med is. Servere den i en long drink glas – gerne i forårsolen på terrassen eller altanen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *