ELGs verdensnyhed – Gin & Tonic færdigblandet

I dag lanceres det seneste skud på stammen: En mikset gin/tonic tilsat bobler og hældt på champagneflaske. Produktet er en så stor nyskabelse, at drinktypen endnu ikke har fået et navn.

”Jeg fik idéen, da jeg skulle servere velkomstdrink for nogle gæster: Skal jeg servere en gin/tonic eller et glas champagne? Jeg er sikker på, at man andre har stillet sig selv det spørgsmål. Men det behøver man ikke længere. Nu er løsningen klar i én og samme flaske”, siger Henrik Elsner.

Indholdet i champagneflasken er hans Elg Gin no. 1, der senest vandt ”Gold Outstanding” ved en international smagning i London og en speciel egenproduceret tonic. 

Den særlige tonic består af kinin (kinabark-ekstrakt), citronsyre og sukker og indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer. Alkoholindholdet er 12 % (ca. det samme som champagne) og forholdet mellem gin og tonic er 1:3.

Både gin og tonic er produceret i Master Distiller Henrik Elsners destilleri på kanten af Esrum Sø, men har måtte en tur til Frankfurt for at blive tilført bobler og tappet på flaske. Herfra kommer den retur fiks og færdig i lækkert design med champagneprop. 


Henrik Elsner egen fortælling om ELG Nr. 1.:

ELG Gin nr. 1. kan købes her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *