Brug af rotisseri en JensenGrill
På denne side vil vi samle alle de opskrifter, som vi kan finde, om hvordan vi kan bruge rotisseriet til sin JensenGrill. Dels vi selv har skrevet og dels dem, som er lavet af andre gode fans af JensenGrillen.
Hvis I ikke allerede har det rotisseri, så kan det købes på JensenGrill’ s hjemmeside. Læg mræke til at der er forskellige version af dette rotisseri, da der forskellige modeller til de modeller af en JensenGrill, som markedsføres.
And
Vi har eksperimenteret med anden i rotation.
Læs mere om denne dejlige ret her.
BBQ Kylling with the works
Vores madblogger – Madentusiasten – har tilberedt en BBQ kylling på JensenGrill rotisseri med ovnstegte kartoffelbåde og hjemmelavet aioli.
Læs mere om denne dejlige ret her.
Lørdagskylling
Vi har også vores version af en lørdagskylling – en grillkylling givet noget røg.
Læs om denne ret her.
Porchetta – en flæskesteg som rullepølse
Porchetta er en lækker spise med oprindelse fra Italien. Den kan vel kaldes en flæsesteg – bare i rullepølse facon.
Læs mere om denne ret her.
Fritter
Denne blog er skrevet både af os bag greatwater.dk men ikke mindst af vores madblogger – Madentusiasten – som vi har den fornøjelse at samarbejde med. Vi er ikke altid enig – og gudskelov for det. På rigtig mange punkter er vi enige, men fritterne kan i den gang blive lidt uenig om.
:
Læs mere om fritterne her.
Om JensenGrill – det danske ultimative alternativ indenfor grill
Denne blog er en del af en blogserie omkring, hvor man får de bedste resultater på en JensenGrill. Vores ambition er at blive den side, hvor vi har flest tips og tricks. De andre blogs kan ses her.
Greatwater.dk har indgået en aftale med JensenGrill, hvor det er muligt, at købe denne gril med en rabat på 10% (og tilbehør købt sammen med grillen) ved brug af denne rabatkode: GRILL-0088. Brug dette unikke tilbud og køb den her.
Læs mere om denne grill her på greatwater.dk.
Om Madentusiasten
Madentusiasten er Greatwater.dk’s faste mablogger, som også har skrevet kogebogen “Èn vin til hele menuen“.
Denne bog kan købes her:
Bogen – Èn vin til hele menuen
I denne bog opfordrer madentusiasten, Cecilie M. K. Pedersen, jer til at vende den klassiske tanke om mad og vin lidt på hovedet og gøre vinen til den røde tråd i måltidet. Hun har inddelt de 4 store “vintyper” (mousserende, hvid, rosé og rød) i nogle brede kategorier og giver nogle bud på hvordan en 3 retters menu kan se ud til de forskellige kategorier. Åbn den flaske vin du har lyst til og drik den til hele menuen!