Tilberedelse af oksekød og ko på en JensenGrill
På denne side vil vi samle alle de opskrifter, som vi kan finde, om hvordan vi kan tilberede oksekød og ko på en JensenGrill. Dels vi selv har skrevet og dels dem, som er lavet af andre gode fans af JensenGrillen.
Denne side er en del af Danmarks største blog med inspiration til, hvordan der kan tilberedes mad på en JensenGrill. Oversiten for denne blog kan ses her.
De bedste okse bøffer
Bøf er vel den spise ud over grillpølse, som er den mest udbredte spise fra en grill. Det har vi naturligvis med i vores blog.
Til den servers der øl fra Det Våde Får og vin fra Kelleris Vingaard.
Læs mere om denne dejlige ret her.
Søndagsburger ala Madentusiasten
Burger er noget vi går op i og har en mening om. Dette er vores gode madbloggers holdning til burgeren:
Læs mere om denne dejlige ret her.
Kalvekebab med tilbehør
Vores madblogger – madentuisaten – har skrevet en super blog om kalvekebab med hjemmerørt hvidløgsdressing og friskbagt fladbrød.
Læs mere om denne ret her.
Og så er der grillpølsen!
Den skal ikke glemmes (og den er meget ofte lavet af gris men en god pølse er rigtig mange gange af okse):
Læs mere om grillpølsen her.
Okse Tvær Bov – sprængt og godt med røg
Okse tvær bov er vel det stykke på koen, som kan sammenlignes med sparreribs fra grisen. Spareribs er også en populær grillret. Derfor har vi også forsøgt os med denne her okse variant.
Se mere om denne ret her.
Oksemørbrad
Der kommer snart en blog om hvordan en god oksemørbrad bliver tilberedt på en JensenGrill.
Langtidsstegt oksehøjreb med røg
Vi har givet en oksehøjreb en langt tur på grillen med en masse røg:
Cuvette
Vi arbejder også på en blog, hvor en god oksecuvette bliver til.
Indtil da så vil vi anbefale Kødbilens video så længe:
Og vores insta-opslag om kalvecuvette med friske krydderurter og røg fra æbletræsafklip:
Nyretapper
Vi arbejder også på en blog om nyretapper.
Vi kan også anbefale Kødbilens video:
Luksus bearnaise burger med bløde løg
Vi har tryllet en luksus burger sammen:
Læs mere her: Luksus bearnaise burger med bløde løg
Om JensenGrill – det danske ultimative alternativ indenfor grill
Denne blog er en del af en blogserie omkring, hvor man får de bedste resultater på en JensenGrill. Vores ambition er at blive den side, hvor vi har flest tips og tricks. De andre blogs kan ses her.
Greatwater.dk har indgået en aftale med JensenGrill, hvor det er muligt, at købe denne gril med en rabat på 10% (og tilbehør købt sammen med grillen) ved brug af denne rabatkode: GRILL-0088. Brug dette unikke tilbud og køb den her.
Læs mere om denne grill her på greatwater.dk.
Om Madentusiasten
Madentusiasten er Greatwater.dk’s faste mablogger, som også har skrevet kogebogen “Èn vin til hele menuen“.
Denne bog kan købes her:
Bogen – Èn vin til hele menuen
I denne bog opfordrer madentusiasten, Cecilie M. K. Pedersen, jer til at vende den klassiske tanke om mad og vin lidt på hovedet og gøre vinen til den røde tråd i måltidet. Hun har inddelt de 4 store “vintyper” (mousserende, hvid, rosé og rød) i nogle brede kategorier og giver nogle bud på hvordan en 3 retters menu kan se ud til de forskellige kategorier. Åbn den flaske vin du har lyst til og drik den til hele menuen!