Kelleris Vin frigiver deres fantasiske hvidvine – Utopia Solaris 2021 og Utopia White Blend 2021

I et stykke tid har vi også kunne nyde lækker vine fra Kelleris Vin. Nu har de også udvidet med hvidvin. Og det er ganske fantastiske.

Susanne og Søren fra Kelleris Vin frigiver nu deres Utopia Solaris 2021 og Utopia White Blend 2021. God supplement til deres øvrige vine.

Vi spår disse ryger meget hurtigt, så skynd jer at købe.

Hvidvin fra Nordsjælland, når det er bedst

Utopia Solaris 2021 er lavet på 100 % Solaris druen med beskrivelsen: ”Utopia Solaris er en frisk, tør hvidvin med toner af grønne æbler og stikkelsbær, der egner sig godt til det nordiske køkken.”

Utopia White Blend 2021 er en cuvée af de 3 druesorter Ortega, Phoenix og Zalas Perle med beskrivelse: ”De 3 forskellige druesorter giver en bred aromaprofil og kompleksitet. Vinen er tør med toner af limefrugt og lette blomster. Den fine syre og lette bitterhed, gør at vinen egner sig godt til det nordiske køkken.”

Der er kun tilbage og sige: Dem skal I prøve!

Om Kelleris Vin

Kelleris Vingaard ligger i Nordsjælland tæt på Øresundskysten – i det smukke fredede område i baglandet til Louisiana Museet og Krogerup Højskole. Vingården ejes af Susanne og Søren Hartvig Jensen.

Vingården blev etableret i 2001. På en sydøstvendt skråning med gunstige vækstforhold, blev de første 1000 vinstokke af forskellige sorter, plantet. Året efter blev yderligere 3000 vinstokke af sorten Rondo sat. I dag har vingården i alt 4200 stokke fordelt på 1,3 hektar –  svarende til ca. 6 kilometer vinespalier.

Læs mere om Kelleris Vin her. Eller her.

Køb en af de få Bullseye 2014 eller Renée 2014, som er tilbage …

Vi har fået reserveret et par af årgang 2014. Vi er en af de få webshops, som har dem stadigvæk. Skynd jer at køb en af de sidste (så længe de er tilbage) …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *