Endnu mere gin på greatwater.dk – denne gang Nordic Gin House

Endnu mere gin på greatwater.dk – denne gang Nordic Gin House.

Vi er stolte af, at vi har fået tilknyttet Nordic Gin House, som en af vores mange kvalitets producenter. Nordic Gin House fremstiller gin og sælger det verden rundt.

Om Nordic Gin House:


Nordic Gin House’ fundament er er nordisk samarbejde mellem de bedste mikro destillerier og en gruppe af de mest respekterede master destillers, sommeliers og mixologists. Deres Nordic gin kommer med forskellige baggrunde og kulturer, men deler samme ambition: At udbrede de bedste smage Norden har at byd på. Med respekt for gin arv byder de unikke Gins på destinkt lokal smag, design og historie.

Det handler om at skabe noget stort. Verdens bedste gin er dansk. Mød Jakob Vallentin, der for blot få år siden lancerede Nordic Gin House med det erklærede mål at fremstille skandinavisk fremstillet London dry gin i verdensklasse – og lykkedes.

“Hele DNA’et i Nordic Gin House er at skabe verdens bedste nordiske gin-sortiment. Mit ønske var fra starten at alliere mig med nogle af de allerbedste kokke, bartendere, sommelierer og master destilleres i Skandinavien og forene deres ekspertise og skabe en nordisk identitet. Jeg har undervejs også talt med botanikere og andre fagfolk om dyrkning af planter for at komme hele vejen rundt. Men det er alligevel lidt uvirkeligt, at det er gået så hurtigt, at vi blandt verdens bedste”, siger Jakob Vallentin.

Læs mere om Nordic Gin House her på greatwater.dk. Eller på Nordic Gin House’s hjemmeside.

Nordic Gin Houses gin på greaterwater:


Nordic Gin House fremstiller i dag en stribe forskellige ginner, men den der løb med guldmedaljen ved World Gin Awards forrige år, hedder København Klassisk Gin og udmærker sig bl.a. ved at være tilsat en anelse gran og lakrids. Ifølge en EU-forordning skal gin pr. definition indeholde visse ingredienser, ikke mindst enebær, men derudover er der frit slag for at sætte sit eget præg med bl.a. bær, blomster og rødder.

Vi har denne københavner serie til salg på vores hjemmeside:


Men vi har også ELGs Gin – dvs. vi har to prisvindende ginproducenter på vores side:


asdads

Nordic Gin House på instagram:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *