fbpx
Bækkebo 14, 2870 Dyssegård +45 33 60 75 76 info@greatwater.dk

Kurv

Nordlund Vingård – Nordlund Fad. no. 6 2016 – Vin fra Vestegnen

DKK 229,00

Fad no. 6 Nordlund 2016

Nordlund Fad no. 6, 2016 er en helt speciel rødvin fra Dansk Vincenter. Vinen produceres kun fra udvalgte årgange. Vinen skiller sig ud ved, at have en mere karakteristisk og dyb smag. Vinen har været fad lageret 5 måneder på fad før tapning. 90% Rondo og 10 % håndafstikket Castel druer.

Beskrivelse

BESKRIVELSE:

Fad no. 6 Nordlund 2016, 13,5%

Nordlund Fad no. 6, 2016 er en helt speciel rødvin fra Nordlund Vingård. Vinen produceres kun fra udvalgte årgange. Vinen skiller sig ud ved, at have en mere karakteristisk og dyb smag. Vinen har været fad lageret 5 måneder på fad før tapning. 90% Rondo og 10% håndafstikket Castel druer.

Vinbeskrivelse af Camilla Plougsted, Sommelier & direktør hos www.vinogforedrag.dk:

Vinen er lavet på et blend af Rondo og Castel, ligget på nyt fad i 5 måneder. Dette batch er på 500 flasker. Vinen har en flot mørk lilla farve men en endnu mørkere kerne.
Duften er fyldt af modne sorte kirsebær, sure kirsebær, røde ribs og umodne hindbær.

Vinen er kraftig i sit udtryk og en rigtig herre vin. Vinen kan drikkes nu eller med fordelgemmes nogle år.

 

OM NORDLUND VINGÅRD:

Kun 10 km fra Københavns centrum finder du en økologisk vingård ved navn Nordlund. Her dyrkes vindruer til produktion af både rød, hvid og rosevin.

Læs mere på greatwater.dk.

Læs mere på Nordlund Vingårds hjemmeside.

De flotte marker med vinplanter dyrkes og passes af vinbonden Miriam My Sandra Arcerito. Nordlund vingård er bestående af 3 hektar med vinplanter, som hun dyrker efter de økologiske principper til punkt og prikke.

 

ØKOLOGI OG BÆREDYGTIGHED:

Når du køber mad og drikke fra dit lokalområde, så er du med til at leve mere klimavenligt, da vi kan spare de unødvendige ressourcer, som bruges på transport når mad og drikke importeres fra udlandet. Når du køber dansk vin er du også med til at støtte den lokale produktion og udvikling.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nordlund Vingård – Nordlund Fad. no. 6 2016 – Vin fra Vestegnen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *