fbpx
Bækkebo 14, 2870 Dyssegård +45 33 60 75 76 info@greatwater.dk

Kurv

Nordic Gin House – København Pink Gin – 50 cl

kr. 229,00

København Pink Gin, et destilleri der gør sig bemærket i sin kombination af klassisk gin og en bred vifte af frugtig smag nuancer.

Alc. Vol. 37,5% – 50 cl.

Beskrivelse

København Pink Gin, et destilleri der gør sig bemærket i sin kombination af klassisk gin og en bred vifte af frugtig smag nuancer.

En blød lyserød nuance med en næse af grapefrugtskal og frugtig smag i kombination med et mineralsk strejf.  Tag en pæn slurk og den lyserøde ånd i glasset vil virke både glat og cremet uden at København Pink Gin virket stødende i sine citrusaromaerne- og oplevelse vil være sød.

Passende blanding med tonic, is og en lyserød grapefrugt skive som pynt dette er sommer i glasset. København Pink Gin evne til at udvinde uanstændige mængder frisk, pæn grapefrugt og pomelo noter er imponerende og velsmagende

Flasken er inspireret af traditionelle apotek flasker, et Premium og tydeligt look, der fanger den danske sommer.

 

PRISER

Mange. Kommer snart.

 

OM NORDIC GIN HOUSE

Nordic Gin House’ fundament er er nordisk samarbejde mellem de bedste mikro destillerier og en gruppe af de mest respekterede master destillers, sommeliers og mixologists. Vores Nordic gin kommer med forskellige baggrunde og kulturer, men deler samme ambition: At udbrede de bedste smage Norden har at byd på. Med respekt for gin arv byder de unikke Gins på destinkt lokal smag, design og historie.

Læs mere om Nordic Gin House her på greatwater.dk.

Læs mere om Nordic Gin House på deres egen hjemmeside.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nordic Gin House – København Pink Gin – 50 cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *