fbpx
Bækkebo 14, 2870 Dyssegård +45 33 60 75 76 info@greatwater.dk

Kurv

Lyngbeer forår 2020 combo – Øl fra Lyngbeer i Lyngby

kr. 60,00

UDSOLGT – Tilmeld jer nyhedsbrevet længere nede på siden for at få først besked om hvornår den næste batch er klar  – Købes den nu, så det er forsalg med levering senere, og kan kun ske hvis ordren indeholder alene dette produkt.

Lyngbeer Forår 2020 combo. Bestående af (en af hver):

First Aid Wit. Belgisk hvede: En belgisk hvedeøl med lav bitterhed og en tør og let syrlig finish. Duften er krydret fra den traditionelle tilsætning af koriander og appelsinskal og af banan og nelliker fra den belgiske gær. 5.5% ABV.

Rabarbergrisen. Mixed fermentation Grisette med rabarber: Lyngbeers bud på en forårsøl. Gæret på belgisk saison gær og brettanomyces til at gi’ lidt ekstra kant! Let krop, lav alkohol men masser af brett karakter. Og så lige en snert af rabarber. 3.4% ABV.

Spetakkel. Mixed fermentation Saison: Spetakkel er en rustik mixed fermentation saison gæret på belgisk saison gær og brettanomyces til at gi’ lidt ekstra kant! For hånden på hjertet – hvem elsker ikke duften af stald, pony og krydderurter?! Vi er jo en landbrugsnation! 8.0% ABV.

Ikke på lager

Beskrivelse

Lyngbeer Forår 2020 combo. Bestående af (en af hver):

First Aid Wit. Belgisk hvede: En belgisk hvedeøl med lav bitterhed og en tør og let syrlig finish. Duften er krydret fra den traditionelle tilsætning af koriander og appelsinskal og af banan og nelliker fra den belgiske gær. 5.5% ABV. Den kan også købes separat her på Greatwater.dk.

Rabarbergrisen. Mixed fermentation Grisette med rabarber: Lyngbeers bud på en forårsøl. Gæret på belgisk saison gær og brettanomyces til at gi’ lidt ekstra kant! Let krop, lav alkohol men masser af brett karakter. Og så lige en snert af rabarber. 3.4% ABV. Den kan også købes separat her på Greatwater.dk.

Spetakkel. Mixed fermentation Saison: Spetakkel er en rustik mixed fermentation saison gæret på belgisk saison gær og brettanomyces til at gi’ lidt ekstra kant! For hånden på hjertet – hvem elsker ikke duften af stald, pony og krydderurter?! Vi er jo en landbrugsnation! 8.0% ABV. Den kan også købes separat her på Greatwater.dk.

Læs mere om Lyngbeer her på Greatwater.dk eller på Lyngbeers hjemmeside.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lyngbeer forår 2020 combo – Øl fra Lyngbeer i Lyngby”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *