Økologien har nu også fundet vej til greatwater.dk – Nordlund Vingård er nu også ”godt vand”

Det er en stor ære at byde velkommen til Nordlund Vingård, som nu er også er en del af det gode selskab her på greatwater.dk.

Dansk vin startede hos Nordlund. De første vinstokke blev plantet omkring 1995 af Jens Michael Gundersen, der blev i første omgang plantet omkring 700 planter af 200 forskellige sorter, for at finde frem til, hvilke sorter der gjorde sig bedst i det danske klima.

I november 2015 overtog Miriam My Sandra Arcerito den daglige drift af Nordlund Vingård, det som før i tiden blev kaldt Dansk Vincenter (Grundlagt 1999). Vingårdens første kommercielle vin årgang (2002) blev lanceret den 12. december 2003.

Vis dette opslag på Instagram

Nu er alle årets vine blevet presset og kommet på tank, de smager alle fantastiske🥂 Selv om det ikke blev en rekord høst på størrelsen er jeg meget glad for resultatet🤗 Jeg har fået en ny flot hjemmeside af den bedste far i verden (ham rødvinen 2019 er opkald efter nemlig John) tjek den ud på Nordlundvingaard.dk 🍾 Snart kan man også købe mine vine online på den🙏 Indtil da kan man besøge mig på vingården hver Torsdag fra kl. 13 til kl. 17 i Avedøre👩🏻‍🌾 Du kan også komme med på en rundvisning med smagsprøver billetter finder du på DGDA.dk det er små hold der overholder alle restriktionerne🍷 #gladvinbonde #nordlundvingård #økologiskvin #danskproduceretvin #støtlokalt

Et opslag delt af Nordlund Vingård (@nordlund_vingaard) den

I dag består Nordlund vingård af 3 hektar vinstokke cirka 8.000 vinstokke som egner særlig godt til det danske klima. Af de røde sorter er 70% Rondo druen og de sidste 30 % fordeler sig på Castel, Regent og Leon Millot. Miriams grønne sort er udelukkende Solaris.

Miriam har omlagt til økologisk vinproduktionen. Det er hun en af de få i Danmark, som kan sige det.

Læs mere om Nordlund Vingård her på greatwater.dk eller Nordlund Vingårs hjemmeside.


Miriam kan så meget andet …

Miriam er uddannet gartner, og før det tjener.

Hun er god til at gennemføre events på hendes gård.

Det har bl.a. Christina Dueholm fået denne blog ud af: Our Widding Venue. Denne blog har været med til at kick-startet Miriams event-selskab.


Og Nordlunds produkter på greatwater.dk

Nordlund Vingårds lækre produkter er:

Og så har de også en række andre produkter på greatwater.dk:


Tjek også Nordlund Vingårds Instagram profil ud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *