Hvad drikker man til varme hveder ifm. bededag? Æblebrændevin eller Toddy!

Hvad drikker man til varme hveder f.eks. ifm. bededag? Normalt ville svaret været te.

Hos os i Greatwater vil vi sige: “Der skal noget i den te”.

Umiddelbart er ELGs Æblebrændevin det bedste (også kaldet Calvado uden for vores grænser)). Naturligvis kan denne avec også nydes ren.

En mere avanceret version – Æble-Toddy


Alternativet er en mere avanceret Toddy (givet af vores madblogger Madentusiasten):

4 cl æblebrændevin
2 cl koncentrerede hyldeblomstsaft
Æblemost efter behag
1 tsk. vaniljesukker
Lidt revet ingefær

Savner du en opskrift på hveder?


Vi anbefaler opskriften på hveder fra mad (som vi også har lån billedet af).

Opskriften kan ses her.

Om Madentusiasten


Denne opskrift er udviklet af Madentusiasten, som også har skrevet kogebogen “Èn vin til hele menuen“. Denne bog kan købes her:

Madentusiasten (aka Cecilie M. K. Pedersen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *