Hos Greatwater har vi “Nordens champagne” – Underfundigs sparking mjød

Hos Greatwater har vi “Nordens champagne” – Underfundigs sparking mjød!

Brygmester Annemarie Hartvig Jensen har grundlagt sit eget bryggeri Underfundig, hvor hun i stedet for vand brygger mjød på æblemost. Sådan starter denne fine artikel bagt i Børsen den 17. juni 2022.

Som artiklen kommer ind på: “Fordommen om, at kvinder ikke kan lide øl, var årsagen til, at den farmaceutuddannede Annemarie Hartvig Jensen besluttede sig for at uddanne sig til brygmester. Hun håber, at hun med sit bidrag til branchen har gjort øl til en lidt mere sofistikeret drik, godt skænket og drukket af et smukt glas. Siden har hun kastet sin kærlighed på mjød.”

Før var min kæphest at få kvinder til at drikke øl. Nu er det at få begge køn til at drikke mjød

Annemarie Hartvig Jensen

Hun producerer en klassisk mjød, Underfundig, og en mousserende mjød ved navn Underfundig Sparkling, som hun kalder Nordens champagne.

Restaurationsbranchen tog godt imod Underfundig, og inden længe leverede hun til Noma. Indtil videre er hun den eneste på markedet, der brygger mjød på æblemost og har en champagneagtig version.

Vi har naturligvis Norden Champagne her på siden:

Om Underfundig …


Hvem er Underfundig? … nogle der vil have folk til at drikke mjød igen? Vi er to kvinder, som har det til fælles, at vi begge har droppet en ellers pænt udlagt og speedy erhvervskarriere for at hellige os vores passion : At dyrke æbler og brygge øl. 

Nu er vi gået sammen om at lave mjød. Fordi vi synes, at mjøden er uretfærdigt glemt. En underfundig, charmerende drik, som med et moderne touch kan serveres i stedet for både champagne og sauternes, som aperitif og cocktail.

Læs mere her på greatwater.dk.

Alle deres produkter:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *