IWSC_400x400

ELG får 24 medajler i London

ELG (som dansk producent) har scoret flest medaljer ved den årlige internationale smagstest i London. 28 ud af 45 medaljer til danske produkter gik til Stone Grange på kanten af Esrum Sø lige nord for Fredensborg. Der skriver SN i en artikel.


Hele 24 medaljer

De 24 medaljer gik til Elg Gin, i særdeleshed Elg No. 0 og No. 1, men også flere af Stone Grange og Henrik Elsners andre spiritusprodukter fik medaljer og hædrende omtale. Det gælder produkter, der kommer på markedet i løbet af året, herunder sloe gin og fadlagret gin, faldt i dommernes smag. I år opnåede Stone Grange dog ingen guldmedaljer, men alene de flotte 28 sølv- og bronzemedaljer.

– Jeg er selvfølgelig stolt over anerkendelsen, der kommer fra eksperter i udlandet, der har smagt tusindvis af gin. At lave kvalitetsgin er en krævende proces, der koster både tid, kræfter og hjerteblod. Det er noget, som rigtige kendere heldigvis sætter stor pris på, udtaler Henrik Elsner i en pressemeddelelse, der beskriver den internationale smagstest, IWSC, som den førende og mest prestigefyldte konkurrence inden for vin og spiritus.


Elg Brand fik en udmærkelse

Elg Brandy, der har ligget på fad i 10 år, fik en sølvmedalje. Elg Brandy er produceret på vindruer høstet fra egne vinmarker i Fredensborg. Elg Brandy kan således kategoriseres sammen med de bedste cognac og armagnac i verdenen.

Dommernes vurdering af Elg Brandy: En let flygtig duft på næsen med appelsinblomst, lakrids og rosa hofte. Kompleks og besnærende med meget krydret smag og sød vanilje og parfume. Ganen er løftet med en levende smagsprofil og en pebret, krydret finish.

ELG Brandy kan købes:

Henrik Elsner vil bruge den internationale opmærksomhed og anerkendelse til at lægge endnu flere kræfter i at udbrede hans i alt seks versioner af Elg Gin, men også hans »Guld-Vodka«, Absinth, Æblebrændevin, Brandy og Marc, en særlig dansk version af Grappa. Al Henrik Elsners spiritus produceres på ejendommen Stone Grange på bredden af Esrum Sø, fortæller Henrik Elsner i pressemeddelelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *